skip to Main Content

RecensiesUiteraard is La Falote al diverse keren besproken in de media en op de verschillende restaurant websites. Een overzicht:

Op IENS zijn de meningen veelal goed tot uitstekend en heeft La Falote dan ook het rapportcijfer 8, een zeer goed dus:

Wat een gastvrijheid! Dat maak je niet vaak mee! En ook nog heerlijk gegeten! Als klap op de vuurpijl nog toegezongen door Peter met de accordeon! Echt super.

Ook de bezoekers van Tripadvisor zijn over het algemeen ruim tevreden, hetgeen resulteert in 4 an de 5 sterren:

Alles is bijzonder en op en top Nederlands!

In de grote PS-Schnitzeltest, die op 28 januari 2017 in het Parool stond, scoorde La Falote een keurige zesde plaats (van de 20), dit is wat er over ons werd geschreven:

In Eethuisje La Falote, anno 1939, in de Roelof Hartstraat, aten onze ouders en grootouders als ze eens een avond alleen waren. De schnitzel is er in orde, de bijgerechten een omweggetje waard. Aan de sfeer is sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog weinig veranderd, wat de schnitzel – en de meeste andere gerechten op de kaart – uitstekend past.

Acht keer samen onder de 50 euro uit eten in Amsterdam
In het NRC stond op 29 december 2016 een overzicht met de beste plekken in Amsterdam waar je met met z’n tweeën voor minder dan € 50,- kunt eten, inclusief drank.

Over La Falote schreef recensent en journalist Petra Possel het volgende:

Een alleraardigst eethuisje in Zuid dat er al meer dan een kwart eeuw zit. Een dagmenu kost 10,50, driegangen (soep, hoofd- en nagerecht) 15,95. Eten zoals bij moeder thuis: sukadelapjes, vis met bietjes, biefstukje met gebakken uitjes en champignons, maar ook bloedworst, kapucijners met spek of kalfslever. Een glas wijn schenken ze hier voor 3,50; kom daar eens om in Amsterdam!

Het Parool, Jelle Brandt Corstius
In het PS van het Parool van 8 oktober schreef Jelle Brandt Cortsius een leuk artikel over de gehaktbal van Peter.

Back To Top