skip to Main Content

Weekmenu week 6

  • 2 februari 2019

Maandag 4/2:
Hutspot met gehaktbal……zó lekker en vers uit eigen keuken

Dinsdag  5/2:
Varkens sudderlapje met prei en aardappelen

Woensdag 6/2:
Hollandse Kipstoofschotel met rijst en sperzieboontjes

Donderdag 7/2:
Cordon bleu met witlof, kaas en aardappelen

Vrijdag 8/2:
Gestoofde vis met worteltjes en boterjus en aardappelen
OF
Macaroni schotel met gesmolten kaas

Zaterdag 9/2:
Biefstuk tartaartje met uitjes en sperzieboontjes

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Mooie Zalmfilet, zacht gegaard en geserveerd met een roomsaus van Zaanse mosterd en dille.
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Dagmenu week 5

  • 19 januari 2019

Maandag 28/1:
Boerenkool stamppot met rookworst

Dinsdag  29/1:
Haché met rodekool en puree

Woensdag 30/1:
Biefstuk tartaartje met witlof

Donderdag 1/2:
Hollandse kipstoofschotel met sperzieboontjes en rijst

Vrijdag 2/2:
Gestoofde vis met bietjes en mosterdsaus
OF
Gebakken bloedworst met appel en bietjes

Zaterdag 3/2:
Gebraden kippenpoot met prei en aardappelen

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Kalfslever met ui en champignons
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Back To Top