skip to Main Content

Dagmenu week 12

  • 13 april 2019

Maandag 15/4:
Schnitzel met ham en gesmolten kaas, spinazie en aardappel

Dinsdag  16/4:
Karbonade met witlof en aardappelen

Woensdag 17/4:
Stamppot raapsteel met gehaktbal

Donderdag 18/4:
Cordonbleu met bloemkool en aardappelen

Vrijdag 19/4:
Gestoofde vis met worteltjes en boterjus en aardappelen
OF
Bami met saté en satésaus

Zaterdag 20/4:
Hollandse kipstoofschotel met sperzieboontjes en rijst

 

Onze weekspecialiteit voor € 21,50
Asperges met ham, ei, aardappelen en boterjus

Dagmenu week 12

  • 6 april 2019

 

Maandag 8/4:
Cordonbleu met broccoli en aardappelen

Dinsdag  9/4:
Karbonade met witlof en aardappelen

Woensdag 10/4:
Gebraden kippendij, stroganofsaus, broccoli en aardappelen

Donderdag 11/4:
Schnitzel met champignonsaus, sperzieboontjes en aardappel

Vrijdag 12/4:
Gestoofde vis met bietjes en mosterdsaus
OF
Gebakken bloedworst met appel, bietjes en aardappelen

Zaterdag 13/4:
Gehaktbal met rodekool en puree

Onze weekspecialiteit voor € dagprijs, ongeveer € 24,50
Asperges met ham, ei, aardappelen en boterjus

 

Back To Top