skip to Main Content

Dagmenu week 7

  • 9 februari 2019

Maandag 11/2:
Kip stoofschotel met rijst en sperzieboontjes

Dinsdag  12/2:
Stamppot rodekool met draadjesvlees en een kuiltje jus

Woensdag 13/2
Lams burger met salade en gebakken aardappelen

Donderdag 14/2:Tussen 17.30 en 19,30 uur geheel gereserveerd
Gebraden kippendij met stroganofsaus en broccoli

Vrijdag 15/2:
Gestoofde vis met bietjes en mosterdsaus
OF
Kapucijners met spek, ui en piccalilly

Zaterdag 16/2:
Varkens sudderlapje met roomsaus, prei en aardappelen

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Gerookt varkenshaasje met champignonsaus.
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

 

Weekmenu week 6

  • 2 februari 2019

Maandag 4/2:
Hutspot met gehaktbal……zó lekker en vers uit eigen keuken

Dinsdag  5/2:
Varkens sudderlapje met prei en aardappelen

Woensdag 6/2:
Hollandse Kipstoofschotel met rijst en sperzieboontjes

Donderdag 7/2:
Cordon bleu met witlof, kaas en aardappelen

Vrijdag 8/2:
Gestoofde vis met worteltjes en boterjus en aardappelen
OF
Macaroni schotel met gesmolten kaas

Zaterdag 9/2:
Biefstuk tartaartje met uitjes en sperzieboontjes

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Mooie Zalmfilet, zacht gegaard en geserveerd met een roomsaus van Zaanse mosterd en dille.
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Back To Top