skip to Main Content

Dagmenu week 2

  • 5 januari 2019

Maandag 7/1:
Schnitzel met Chinese kool en aardappelen

Dinsdag  8/1:
Gehaktbal met witlof en aardappelen

Woensdag 9/1:
Boerenkool stamppot met rookworst

Donderdag 10/1:
Slavink met spruitjes en aardappelen

Vrijdag 11/1:
Gestoofde vis met worteltjes en boterjus en aardappelen
OF
Macaroni schotel met gesmolten kaas

Zaterdag 12/1:
Hollandse Kipstoofschotel met rijst en sperzieboontjes

 

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Hazenpeper traditioneel bereid door de chef. 
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Weekmenu 52

  • 23 december 2018

Vanaf 24 december t/m 31 december zijn wij met vakantie.
From now on, we are on holliday. We will open for you on the 1st januari, 17.00 hs

Maandag 31/12:
Vandaag is La Falote gesloten. Prettige jaarwisseling.

Dinsdag  1/1: Open vanaf 17.00 uur.
Biefstuk met rodekool en aardappelen

Woensdag 2/1:
Zuurkool stamppot met rookworst en spek.

Donderdag 3/1:
Varkenslapje met andijvie en aardappelen.

Vrijdag 4/1:
Gebakken vis met bietjes en mosterdsaus
OF
Twee krokant gebakken speklapjes met bietjes en aard.

Zaterdag 5/1:
Slavink met bloemkool en aardappelen.

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Twee in roomboter gebakken sliptongetjes.
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

 

Back To Top