skip to Main Content

Dagmenu week 5

  • 19 januari 2019

Maandag 28/1:
Boerenkool stamppot met rookworst

Dinsdag  29/1:
Haché met rodekool en puree

Woensdag 30/1:
Biefstuk tartaartje met witlof

Donderdag 1/2:
Hollandse kipstoofschotel met sperzieboontjes en rijst

Vrijdag 2/2:
Gestoofde vis met bietjes en mosterdsaus
OF
Gebakken bloedworst met appel en bietjes

Zaterdag 3/2:
Gebraden kippenpoot met prei en aardappelen

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Kalfslever met ui en champignons
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Dagmenu week 3

  • 13 januari 2019

Maandag 14/1:
Tartaartje met Chinese kool en aardappelen

Dinsdag  15/1:
Sukadelapje met broccoli en aardappelen

Woensdag 16/1:
Hutspot met gehaktbal

Donderdag 17/1:
Kip stoofschotel met rijst en sperzieboontjes

Vrijdag 18/1:
Gestoofde vis met bietjes en mosterdsaus
OF
2 krokant gebakken speklapjes met bietjes en aardappelen

Zaterdag 19/1:
Slavink met witlof en aardappelen.

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
2 in roomboter gebakken sliptongetjes.

Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Back To Top