skip to Main Content

Dagmenu – week 46

  • 9 november 2018

Uw dagelijkse maaltijd voor € 10,75
Soep, hoofdgerecht, toetje van de dag, €16,25

Alle dagschotels worden geserveerd met hand geschilde, vers gekookte aardappelen
Bestelt u liever gebakken aardappelen, betaalt u € 0,50 extra

Maandag: Verse Boeren worst met witlof en aardappelen
12/11

Dinsdag: Schnitzel met champignons, broccoli en aardappelen
13/11

Woensdag: Stamppot andijvie met spekjes en rookworst
14/11

Donderdag: Kalfs ragout met bloemkool en aardappelen
15/11

Vrijdag: Gebakken vis met bietjes en mosterdsaus
16/11                             OF
: Gebakken bloedworst met appel en bietjes

Zaterdag: Varkenslapje met spitskool en aardappelen
17/11

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Varkenshaas met champignon roomsaus.
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Dagmenu – week 45

  • 3 november 2018

Uw dagelijkse maaltijd voor maar € 10,75.

Soep, hoofdgerecht, toetje van de dag voor €16,25.

  • Maandag 5 november: Varkens sudderlapje met andijvie en aardappelen;
  • Dinsdag 6 november: Tartaartje met uitjes, prei en aardappelen;
  • Woensdag 7 november: Kalfsragout met broccoli en aardappelen;
  • Donderdag 8 november: Zuurkool stamppot met rookworst en spek;
  • Vrijdag 9 november: Gestoofde vis met worteltjes en botersaus;
    óf
  • Nasi met saté en satésaus;
  • Zaterdag 10 november: Kipfilet met sperzieboontjes en aardappelen;

Onze weekspecialiteit voor € 18,50: Varkenshaas met pepersaus.

Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Tot ziens in La Falote 🙂

Back To Top