skip to Main Content

Dagmenu week 22

  • 26 mei 2019

Maandag 27/5:
Gehaktbal met bloemkool en aardappelen

Dinsdag  28/5:
Cordonbleu met spinazie en aardappelen

Woensdag 29/5:
Varkens sudderlapje met witlof en aardappelen

Donderdag 30/5:
Gebraden kippenpoot met prei en aardappelen

Vrijdag 31/5:
Gestoofde vis met worteltjes en boterjus en aardappelen
OF
Lasagna van de chef, de laatste keer…….

Zaterdag 1/6:
Gebraden kippendij met sperzieboontjes en aardappelen

 

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Varkenshaas met champignon roomsaus
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Dagmenu week 21

  • 20 mei 2019

Maandag 20/5:
Cordonbleu met broccoli en aardappelen

Dinsdag 21/5:
Gebraden kippendij met spitskool en aardappelen

Woensdag 22/5:
Twee slavinkjes met bloemkool

Donderdag 23/5:
Boterzacht sukadelapje met spinazie en aardappelen

Vrijdag 24/5:
Gebakken vis met bietjes en mosterdsaus
OF
Twee krokant gebakken speklapjes met bietjes en aardappelen

Zaterdag 25/5:
Varkens sudderlapje met witlof en aardappelen

Onze weekspecialiteit voor € 18,50 Varkenshaasje met champignon roomsaus. Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Back To Top