skip to Main Content

Weekmenu week 46

  • 17 november 2018

Weekmenu Restaurant “La Falote”

Uw dagelijkse maaltijd voor € 10,75
Soep, hoofdgerecht, toetje van de dag, €16,25
Voor meer info, bezoek onze website, www.lafalote.nl

Alle dagschotels worden geserveerd met hand geschilde, vers gekookte aardappelen
Bestelt u liever gebakken aardappelen, betaalt u € 0,50 extra

Maandag 19/11:
Schnitzel met champignons, bloemkool en aardappelen

Dinsdag 20/11:
Stamppot boerenkool met rookworst

Woensdag 21/11:
Verse Boeren worst met witlof en aardappelen

Donderdag 22/11:
Gebraden kippenpoot met prei en aardappelen

Vrijdag 23/11:
Gestoofde vis met bietjes en mosterdsaus
OF
Spaghetti met super lekker gevulde vleessaus en groenten

Zaterdag 24/11:
Varkens sudderlapje met andijvie en aardappelen

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Varkenshaasje met stroganofsaus
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Dagmenu – week 46

  • 9 november 2018

Uw dagelijkse maaltijd voor € 10,75
Soep, hoofdgerecht, toetje van de dag, €16,25

Alle dagschotels worden geserveerd met hand geschilde, vers gekookte aardappelen
Bestelt u liever gebakken aardappelen, betaalt u € 0,50 extra

Maandag: Verse Boeren worst met witlof en aardappelen
12/11

Dinsdag: Schnitzel met champignons, broccoli en aardappelen
13/11

Woensdag: Stamppot andijvie met spekjes en rookworst
14/11

Donderdag: Kalfs ragout met bloemkool en aardappelen
15/11

Vrijdag: Gebakken vis met bietjes en mosterdsaus
16/11                             OF
: Gebakken bloedworst met appel en bietjes

Zaterdag: Varkenslapje met spitskool en aardappelen
17/11

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Varkenshaas met champignon roomsaus.
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Back To Top