skip to Main Content

Dagmenu week 4

  • 19 januari 2019

Maandag 21/12:
Gebraden kippenpoot met prei en aardappelen

Dinsdag  22/12:
Haché met rode kool en puree

Woensdag 23/12:
Zuurkool stamppot met rookworst en spek

Donderdag 24/12:
Biefstuk tartaar met ui, witlof met kaas en aardappelen

Vrijdag 25/12:
Gestoofde vis met worteltjes en boterjus en aardappelen
OF
Chili con Carne, geserveerd mét extra salade

Zaterdag 26/12:
Gebraden kippenpoot met prei en aardappelen

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Peter’s – Pen, zo van de grill, geserveerd met koude pepersaus.
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Dagmenu week 3

  • 13 januari 2019

Maandag 14/1:
Tartaartje met Chinese kool en aardappelen

Dinsdag  15/1:
Sukadelapje met broccoli en aardappelen

Woensdag 16/1:
Hutspot met gehaktbal

Donderdag 17/1:
Kip stoofschotel met rijst en sperzieboontjes

Vrijdag 18/1:
Gestoofde vis met bietjes en mosterdsaus
OF
2 krokant gebakken speklapjes met bietjes en aardappelen

Zaterdag 19/1:
Slavink met witlof en aardappelen.

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
2 in roomboter gebakken sliptongetjes.

Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Back To Top