skip to Main Content

Week 50 Dagmenu

  • 25 november 2018

Maandag 10/12:

Kiprollade, kerrie roomsaus, broccoli en aardappelen

Dinsdag  11/12:

Varkenshaas puntjes in champignonsaus met witlof en aard.

Woensdag 12/12:

Boerenkool stamppot met rookworst

Donderdag 13/12:

Haché met rodekool en puree

Vrijdag 14/12:
Gebakken vis met bietjes en mosterdsaus

OF
Spaghetti met een heeeeerlijke groenten/gehaktsaus

Zaterdag 15/12:
Slavink met sperzieboontjes en aardappelen

Onze weekspecialiteit voor € 23,75
Hazenbout met wildsaus…..specialiteit van de chef….
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Weekmenu week 46

  • 17 november 2018

Weekmenu Restaurant “La Falote”

Uw dagelijkse maaltijd voor € 10,75
Soep, hoofdgerecht, toetje van de dag, €16,25
Voor meer info, bezoek onze website, www.lafalote.nl

Alle dagschotels worden geserveerd met hand geschilde, vers gekookte aardappelen
Bestelt u liever gebakken aardappelen, betaalt u € 0,50 extra

Maandag 19/11:
Schnitzel met champignons, bloemkool en aardappelen

Dinsdag 20/11:
Stamppot boerenkool met rookworst

Woensdag 21/11:
Verse Boeren worst met witlof en aardappelen

Donderdag 22/11:
Gebraden kippenpoot met prei en aardappelen

Vrijdag 23/11:
Gestoofde vis met bietjes en mosterdsaus
OF
Spaghetti met super lekker gevulde vleessaus en groenten

Zaterdag 24/11:
Varkens sudderlapje met andijvie en aardappelen

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Varkenshaasje met stroganofsaus
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Back To Top