skip to Main Content

Dagmenu week 11

  • 24 maart 2019

Maandag 25/3:
Schnitzel met broccoli en aardappelen

Dinsdag  26/3:
Vlaamse stoofschotel, witlof met kaas en puree

Woensdag 27/3:
Rib karbonade met spitskool en aardappelen.

Donderdag 28/3:
Gebraden kippenpoot met prei en aardappelen

Vrijdag 29/3:
Gestoofde vis met bietjes en mosterdsaus
OF
Twee krokant gebakken speklapjes met bietjes

Zaterdag 30/3:
Hollandse Kipstoofschotel met rijst en sperzieboontjes

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Gestoofde Kabeljauw met een saus van Soja en taugé
Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

Dagmenu week 10

  • 16 maart 2019

Maandag 18/3:
Hollandse Kip stoofschotel met rijst en sperzieboontjes

Dinsdag  19/3:
Gehaktbal met bloemkool en aardappelen

Woensdag 20/3:
Vlaamse stoofschotel, witlof met kaas, aardappel puree

Donderdag 21/3:
Zuurkool stamppot met rookworst en spek

Vrijdag 22/3:
Gestoofde vis met worteltjes en boterjus en aardappelen
OF
Lasagna van de chef, zó krijg je m nergens meer…..

Zaterdag 23/3:
Rib karbonade met gestoofde prei en aardappelen

 

Onze weekspecialiteit voor € 18,50
Kabeljauw filet met een saus van Soya-taugé saus

Aardappelen en groenten zijn naar keuze.

 

Back To Top