skip to Main Content

Catering Restaurant Eethuisje La Falote Amsterdam

Catering verzorgen kan ook

Ook voor het verzorgen van een catering kunt u bij La Falote terecht.
Door de jaren lange,zeer ruime ervaring hebben wij inmiddels vele ideeën opgedaan.
Wij bieden u ervaring van 30 tot 300 personen!

Hoe werkt dat bij ons?
U besluit om een catering aan te vragen en ons een voorstel te laten doen. Wij vragen dan naar alle persoonlijke wensen, en proberen dan met een voorstel te komen die geheel past in het seizoen, de sfeer en alle persoonlijke wensen. U begrijpt waarschijnlijk nu wel waarom wij op onze site geen standaard presentatie doen van wat wij zoal voor u kunnen organiseren.

De kosten
Omdat wij altijd proberen een zo scherp mogelijke offerte te leveren is het niet eenvoudig om een standaard prijs op te stellen. Catering, afhankelijk van de ( persoonlijke ) wensen variëren tussen de € 15.00 en de € 35.00, incl.
Verzorging door ons bij u thuis of bedrijf. Voor receptie of feestavond verzorgen wij ook uw bittergarnituur. Ook hier is het afhankelijk van uw persoonlijke keuze en wensen. Alles is wel vers in eigen keuken bereid.

Doordat La Falote zelf beschikt over vele materialen en servies, kunnen wij deze ( kosteloos ) leveren zonder tussenkomst van derden, zodat u daar zelf geen zorg voor hoeft te dragen. Ook komen wij, geheel kosteloos, bij u thuis om alles voor u te verzorgen. Wel is het mogelijk om meerdere mensen in te huren wanneer u echter besluit om ALLES door ons te laten verzorgen. De kosten hiervoor gaan in onderling overleg. Wij zorgen tevens dat alles weer netjes opgeruimd en schoon wordt opgeleverd zodat u lekker na kunt nagenieten van uw feest, en niets meer hoeft te doen.

Dit klinkt u als muziek in de oren? Bel dan eens wanneer u echt gezellig en lekker een catering van La Falote in huis wilt hebben. Kijk op de contact pagina voor meer informatie.

Vriendelijke groeten,
Peter van der Linden.

Back To Top